Баклажан "Rosita"

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва:
Rosita. Перекладається як Розіта.
 
2. Історія: старий сорт. Створено в Пуерто-Ріко в 1940-х рр. на експериментальній сільськогосподарської станції Ріо-Пьедрас.

3. Характеристика рослини: баклажан Rosita середньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низькорослий, висотою 50-70 см. Стебла товсті, листя зелене, велике.

4. Як формувати: бажано кущ підв'язати. Рослина хоч і міцне, але через масу плодів може повалитися.

5. Форма та маса плода
: форма плодів циліндрична, потовщена, довгаста. Маса в основному 150-250 грам і більше, до 500 грам.

6. Колір баклажан: світло-бузкові, бузкові, рожево-бузкові. М'якоть білосніжно-біла.

7. Смакові якості
: баклажан Розіта має приємну на смак м'якоть, без гіркоти.

8. Використання
: універсальне - для смаження, гасіння, консервації.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре