Баклажан "Rosita"
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Rosita. Перекладається як Розіта.
2. Історія: старий сорт. Створено в Пуерто-Ріко в 1940-х рр. на експериментальній сільськогосподарської станції Ріо-Пьедрас.
3. Характеристика рослини: баклажан Rosita середньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низькорослий, висотою 50-70 см. Стебла товсті, листя зелене, велике.
4. Як формувати: бажано кущ підв'язати. Рослина хоч і міцне, але через масу плодів може повалитися.
5. Форма та маса плода: форма плодів циліндрична, потовщена, довгаста. Маса в основному 150-250 грам і більше, до 500 грам.
6. Колір баклажан: світло-бузкові, бузкові, рожево-бузкові. М'якоть білосніжно-біла.
7. Смакові якості: баклажан Розіта має приємну на смак м'якоть, без гіркоти.
8. Використання: універсальне - для смаження, гасіння, консервації.