Баклажан "Early Black Egg"

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Early Black Egg. Читається Ерлі Блек Егг, перекладається як Раніше чорне яйце.

2. Історія: старий сорт з Японії.

3. Характеристика рослини: баклажан Early Black Egg ранньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низькорослий, висотою 50 см. Стебло тонке. Стебла і черешки синього кольору від антоциана, листя темно-зелені.

4. Як формувати: бажано стебла підв'язати. Рослина гіллясте.

5. Форма та маса плода
: форма плодів каплевидная, з тонкою шийкою біля черешка і округлої вершинкой плода. Маса 100-150 грам.

6. Колір баклажан: темно-фіолетові. М'якоть зеленуватого кольору.

7. Смакові якості: баклажан Early Black Egg дуже смачний в молодому вигляді. Не варто чекати, коли плоди наберуть масу більше 150 грам. Інакше, в м'якоті почнуть грубеть насіння. Досить зривати їх тоді, коли вони за розміром будуть як кулак. М'якоть може трохи гірчити, тому варто її посолити і почекати кілька хвилин, щоб вийшов гіркий сік. Гіркота - ознака старого сорту. Зате вони ранні, з цікавою формою і гарного смаку, смажені як «гриби».

8. Використання: універсальне - для смаження, гасіння, консервації.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре