Перець 'Elephant Ear'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Elephant Ear. Може ще називатися Слоняче вухо.

2. Історія: дуже популярний в Сербії та Хорватії, а так само в Румынии, Боснії, Албанії (колишня Югославія). З перцю Elephant Ear серби і хорвати готують дуже смачну «ікру» - Айвар.

Готується вона три дні. Спочатку перець обсмажують цілим на дров'яній печі. Його укладають у великий горщик і залишають на наступний день. На третій день перець очищають, смажать разом з баклажанами і перекручують через м'ясорубку. Тушкують дві години і під кінець додають за смаком соль, цукор, білий винний оцет і часник.

3. Характеристика рослини: кущ перцю Elephant Ear середньорослий, 80 см. Стебла товсті.

4. Як формувати: бажано підв'язати, інакше великі перці зігнуть стебла.

5. Форма і маса плоду: плоди великі і трохи приплющені, що нагадує пласке вухо слона. Вага 150-300 грамів.

6. Колір перців: яскраво-червоний.

7. Смакові якості: солодкий, ароматний. Товстостінний (8 мм), м'ясистий, стінки щільні, хрусткі.

8. Використання: для свіжого споживання, салатів, фарширування, консервації, заморожування. І, звичайно ж, для приготування Айвара!

Врожайний, насіння всередині мало! Форма цікава, приплющена, зручно укладати фарширований на заморозку.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре