Томат "Abbattista Paste"

  • Наявність: Нет в наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 - 15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Abbattista Paste (читається як «Абатіста Пейст», перекладається як «Паста Аббатісти»). Також відомий як Аббаттіста паста, Паста Аббаттіста або Паста Аббатісти.

2. Історія: сорт родом з США. Детальна історія сорти невідома. Слово Abbattista у багатьох джерелах вказується як прізвище. Один з великих перцевідние сортів томатів.

3. Характеристика рослини: томат Abbattista Paste середньостиглий. Для вирощування у відкритому грунті і в теплицях. Кущі високі, індетермінантні, виростають до 2 метрів. Стебла товсті, лист простий, поникли. Квіткова кисть проста, довгаста, зав'язується 3-5 плодів.

4. Як формувати: бажано вирощувати в 2 стебла з підв'язкою і пасинкуванням.

5. Форма та маса плода: форма перцевідние, злегка є межі-ребра, що робить плід не зовсім рівним і гладким. Наявність граней свідчить про м'ясистості плодів. Маса 200-300 грам.

6. Колір томатів: червоні, м'якоть теж червона.

7. Смакові якості: сорт томата Аббаттіста паста солодкий, смачний з товстими, м'ясистими стінками. Аромат томатний.

8. Використання: для нарізки кільцями в піцу, салати, гарніри, для в'ялення. Смачний в свіжому вигляді. Для приготування густих соусів.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Солодкий