Баклажан "Ping Tung Long"

  • Наявність: Есть в наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Ping Tung Long. Читається як Пінг Тунг Лонг, перекладається як Піндун довгий.

2. Історія: стара реліквія з міста Піндун (Pingtung, Ping Tung) в Тайвані.

3. Характеристика рослини: баклажан Ping Tung Long ранньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низькорослий, висотою 50-60 см. Стебло товсте, листя зелене, велике.

4. Як формувати: годі й підв'язувати, але через врожайності кущ може нахилитися.

5. Форма та маса плода
: форма плодів змієподібна, довга, рівна, в діаметрі до 3 см, а в довжину до 30 см. Маса 150-250 грам.

6. Колір баклажан
: світло-лілові, при повному дозріванні колір стає більш насиченим. Дуже гарні! М'якоть білосніжно-біла.

7. Смакові якості: баклажан Ping Tung Long неймовірно смачний. Приготована м'якоть тане в роті, гіркоти зовсім немає, аж солоденькі. Шкірочка тонка.

8. Використання:
універсальне - для смаження, гасіння, консервації. Хто просто любить баклажани, то розрізаємо вздовж плоди, солимо, змащуємо олією, присипаємо порізаним часничком і базиліком. На деко і в духовку готувати до м'якості. Соковиті, солодкі, немає нудотного запаху баклажанів - річ!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре