Перець 'Sweet Pickle'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Sweet Pickle (Світ Пикл). Дослівний переклад – Солодкий Розсіл або Солодкий Маринад. В інших джерелах може називатися Christmas Tree Pepper (Перець Різдвяна ялинка), так як кущ обвішаний різнокольоровими перчинками, ніби новорічними іграшками.2. Історія: докладної історії немає. Користується популярністю в Європі та США через можливість вирощувати цей сорт у великих контейнерах і горщиках. А така дивна назва добре вказує на можливість використання цих перців. В Європі та Америці їх маринують – в солодкому, кисло-солодкому, солодко-гострому маринаді з різними спеціями та приправами. Перець Солодкий Маринад – Світ Пикл.
3. Характеристика рослини: перець Sweet Pickle ранньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт низькорослий, висотою 40-50 см. , шириною до 50 см. у відкритому грунті та теплицях. У горщиках буде рости трохи менше.
4. Як формувати: бажано підв'язати самі довгі стебла, щоб уникнути обламування їх через вігу плодів. Плоди хоч і невеликі, але їх так багато, що стебла хиляться до землі. В горщику підв'язка не потрібна.
5. Форма і маса плоду: конічна форма, довжина перчика 5-7 см. Маса 15-20 грамів.
6. Колір перців: в технічній стиглості плоди світло-жовті, самі верхні перчики мають антоціанову засмагу у вигляді напилення та мазків на вершині плодика. При дозріванні перці стають жовтими, помаранчевими, морквяними, червоними, темно-червоними. На одному кущі одночасно присутні всі перераховані кольори .
7. Смакові якості: сорт перцю Sweet Pickle дуже солодкий, ароматний, хрусткий. Стіночки не зовсім тонкі, є що пожувати.
8. Використання: для свіжих салатів, заморозки. Та, звичайно ж, для шикарних маринованих заготівок. До речі, маринувати можна цілі перчинки, відрізавши тільки черешок. Ах, ще! Їх можна запікати на грилі. Просто перець-свято.