Перець 'Ugandan Red Habanero'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Гострота за шкалою «Сковилла»: 200 000 – 350 000 одиниць Scoville.
3. Історія: походження сорту – Республіка Уганда, держава в Східній Африці.
4. Характеристика рослини: кущ середньорослий, до 100 см заввишки.
5. Як формувати: не вимагає формування, але бажано підв'язувати великі стебла.
6. Форма і маса плоду: плоди кубовидно-видовжені, глубоко-ребристі. Маса 20-30 грамів! Для такого гострого перцю це відмінна маса! На все село вистачить однієї перчини!
7. Колір перців: яскраво-червоний.
8. Смакові якості: смак спочатку солодкий, ароматний, ніжно-фруктовий. А потім дуже гострий!
9. Використання: для свіжого споживання, маринування, соусів, сушіння.
Перець Ugandan Red Habanero як новорічна ялинка обліплений незвичайними, екзотичними іграшками-перцями. Здивувала маса. Це дуже гострий і дуже великий перець. Його не хочеться різати, його хочеться покласти на робочий стіл як артефакт і іноді поглядати, милуючись красою. Але той, хто любить гострі перці і не боїться «вугілля у роті», той буде довго насолоджуватися цим перцем, тому що він великий.