Перець 'Tomatenpaprica Chocolate'
- Наявність: В наличии
2 €
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Історія: походження сорту Австрія. Детальна історія невідома.
3. Характеристика рослини: перець Tomatenpaprica Chocolate середньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ середньорослий, розлогий. Висотою 60-80 см.
4. Як формувати: найдовші стебла бажано підв'язати, щоб від ваги плодів вони не зламалися.
5. Форма та маса плода: форма плоско, плеската, ребриста. Тип «ratund». Маса 100-200 грам.
6. Колір перців: в технічній стиглості зелені з іноді з'являються темними мазками. Стиглі плоди насичено-шоколадного кольору.
7. Смакові якості: перець Tomatenpaprica Chocolate солодкий, ароматний. Стінки товсті, хрусткі.
8. Використання: універсальний - для свіжих салатів, фарширування, консервації, маринування, заморозки, сушки.