Перець 'Tomatenpaprica Chocolate'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Tomatenpaprica Chocolate. Читається як «Томатенпапріка Чоколет», перекладається як «Томатний перець шоколадний».

2. Історія: походження сорту Австрія. Детальна історія невідома.

3. Характеристика рослини: перець Tomatenpaprica Chocolate середньостиглий. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ середньорослий, розлогий. Висотою 60-80 см.

4. Як формувати: найдовші стебла бажано підв'язати, щоб від ваги плодів вони не зламалися.

5. Форма та маса плода: форма плоско, плеската, ребриста. Тип «ratund». Маса 100-200 грам.

6. Колір перців: в технічній стиглості зелені з іноді з'являються темними мазками. Стиглі плоди насичено-шоколадного кольору.

7. Смакові якості: перець Tomatenpaprica Chocolate солодкий, ароматний. Стінки товсті, хрусткі.

8. Використання:
універсальний - для свіжих салатів, фарширування, консервації, маринування, заморозки, сушки.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре