Перець "Jalapeno Red"
- Наявність: В наличии
2 €
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Історія: батьківщина походження - Мексика, місто Халапа. Гострота за шкалою Scoville - 2500-8000 одиниць.
3. Характеристика рослини: перець Jalapeno Red середньостиглий і тривалого плодоношення. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низькорослий, 40-50 см.
4. Як формувати: не потребує підв'язки і пасинкуванні. Кущ стійкий.
5. Форма та маса плода: форма конусоподібна або циліндрична, рівна, гладка. Маса 20-25 грам.
6. Колір перців: в технічній стиглості плоди темно-зелені, стиглі червоні.
7. Смакові якості: перець Jalapeno Red можна використовувати в їжу зеленим, тоді гостроти в ньому менше. Повністю зрілі плоди зазвичай використовують для гострої паприки. Смак перцевий, солодкуватий, гострий. М'якоть м'ясиста, стінки товсті.
8. Використання: для свіжого споживання, приготування соусів, маринування, як приправа до багатьох страв.