Перець "Jalapeno Brown"

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Jalapeno Brown або Brown Jalapeno. Читається як Ялапеньо браун, перекладається Халапеньо коричневий, Ялапеньо коричневий.

2. Історія:
поширив сорт Пітер Мерл з Канарських островів. Як відомо, то насіння цього перцю дав йому один і повідомив, що це, можливо, перезапилення Халапеньо і анчо мулати (напівгострий, великий, коричневий перець). В результаті вийшов сорт, у якого плоди по типу «Хабанера» - довгасті, циліндричні або конусоподібні, рівні, гладкі, а від анчо мулати він взяв коричневий колір.
Гострота за шкалою Scoville - 8000 одиниць.

3. Характеристика рослини: перець Jalapeno Brown середньостиглий і тривалого плодоношення. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ середньорослий, розлогий, 60-80 см.

4. Як формувати: краще найдовші стебла підв'язати.

5. Форма та маса плода: форма конусоподібна або циліндрична, рівна, гладка. Маса 20-30 грам.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди темно-зелені, стиглі коричневі.

7. Смакові якості
: перець Jalapeno Brown можна використовувати в їжу як зеленими, так і стиглими - коричневими. Смак солодкий, гострий, аромат перцевий. М'якоть коричнева, стінки товсті.

8. Використання: для свіжого споживання, приготування соусів, маринування, як приправа до багатьох страв.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре