Перець 'Bull Nose'
- Наявність: В наличии
2 €
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Історія: солодкий перець Bull Nose - це стара сімейна реліквія, яку 1759 р завіз з Індії Томас Джеферсон (Thomas Jefferson, 3-й президент США) в Америку. Перець завжди вирощувався в садибі Томаса - Monticello (садиба відома як пам'ятник Всесвітньої спадщини з 1987 р). Перець використовували раніше для маринування, фаршируємо його капустою.
3. Характеристика рослини: Bull Nose ранній. Вирощується у відкритому грунті і в теплицях. Кущ низький, міцний. Висотою 50-70 см.
4. Як формувати: найдовші стебла бажано підв'язати, щоб від ваги плодів вони не зламалися.
5. Форма та маса плода: форма кубовидная, маса 150-300 грам.
6. Колір перців: в технічній стиглості зелені, при дозріванні яскраво-червоні.
7. Смакові якості: перець Бичачий ніс має солодкий смак з яскравим перцевим ароматом. Стінки товсті. М'якоть соковита, хрустка.
8. Використання: універсальний - для свіжих салатів, фарширування, консервації, маринування, заморозки.