Перець 'Habanero Chocolate'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Історія: батьківщина походження – острови Карибського басейну. На Карибах його використовують для приготування соусів і маринадів для барбекю. Особливо популярний ямайський соус Jerk (Джерк). Гострота за шкалою Scoville – 425000-577000 одиниць.
3. Характеристика рослини: перець Habanero Chocolate середньостиглий, тривалого плодоношення. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 100 см.
4. Як формувати: не потребує підв'язки та пасинкування.
5. Форма і маса плоду: форма кубовидно-ребриста, зі складками і зморшками. Маса плодів 12-15 грамів. Довжина плоду 3-4 см, ширина до 2 см.
6. Колір перців: в технічній стиглості плоди темно-зелені. При повному дозріванні стають красивого насиченого шоколадно-коричневого кольору.
7. Смакові якості: сорт перцю Habanero Chocolate спочатку солодкий, соковитий, хрусткий, потім проявляється супер-гострота. Потіє і червоніє обличчя, з'являються сльози, виділення з носа. Але радує екзотичний, квітково-фруктовий, дуже яскравий аромат з димними нотками. Стінки тонкі, але, повірте, одного плоду вистачить для всіх гостей. Дітям давати заборонено!
8. Використання: для свіжого споживання, приготування соусів, маринадів, гострої паприки.