Перець 'Biquinho Amarillo'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Biquinho Amarillo (Бікіньо Амарілло, Бікіньо помаранчевий). В інших джерелах може називатися Biquinho Chilli pepper, Pimienta Perlas Biquinho, Pearl Chilli Peper (Перлинний перець), Chupetinho (Чупетіньо). Саме слово Biquinho перекладається як «little beak» або «маленький дзьоб».

2. Історія: батьківщина походження – Бразилія. Гострота за шкалою Scoville – 2000 одиниць.

3. Характеристика рослини: перець Biquinho Amarillo середньостиглий і тривалого плодоношення. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 100 см. Кущ широкий, розлогий,  дрібні плоди не згинають стебла.

4. Як формувати: не потребує підв'язки та пасинкування.

5. Форма і маса плоду: каплевидна форма з гострим та довгим «носиком», як дзьобик. Маса плодів 2 грами. Довжина плоду 1-1,5 см.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди зелені. При повному дозріванні стають яскраво-помаранчевими.

7. Смакові якості: сорт перцю Biquinho Amarillo спочатку солодкий, соковитий, хрусткий, потім виявляється легка гострота. Молоді плоди можуть бути зовсім не гострими. Чим довше висять на рослині, тим більше проявляється гострота. Аромат фруктово-квітковий, дуже яскравий, екзотичний.

8. Використання: прекрасний сорт для свіжого споживання, як закуска до гарячих страв. Основне призначення – маринування цілими плодами (без черешків, але з насінням). Також з нього можна готувати шикарні, напівгострі соуси з приємним сильним ароматом.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре