Перець 'Aji Habanero'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Aji Habanero (Аджі Хабанера).

2. Історія: батьківщина походження – Південна Америка. Там з нього готують соуси Crema de Aji. Aji Habanero. Належить до виду Capsicum Baccatum, тому не належить до виду перцю Habanero (Capsicum Chinense).

Гострота за шкалою Scoville – 2500-3000 одиниць.

3. Характеристика рослини: перець Aji Habanero середньостиглий і тривалого плодоношення. Підходить для теплиць та відкритого грунту. Сорт середньорослий, 100 см.

4. Як формувати: бажано підв'язати головне стебло.

5. Форма і маса плоду: форма видовжено-конусоподібна, з легкими гранями. Маса плодів 4-7 грамів. Довжина плоду 5-6 см, ширина  - до 1 см.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди темно-зелені. Пізніше стають жовтими. У такому вигляді їх вже можна їсти. При повному дозріванні вони стають повністю помаранчевими. У такій стадії їх сушать.

7. Смакові якості: сорт перцю Aji Habanero спочатку солодкий, соковитий, хрусткий, потім проявляється гострота. Аромат фруктово-квітковий, з димчастим відтінком, як у більшості Habanero.

8. Використання: для свіжого споживання, приготування соусів, маринадів, гострої паприки. Цей перець особливо добре сушиться, навіть на кущі. Наприклад, якщо не поспішати збирати, то 80 % плодів ви можете зібрати з куща ідеально висушеними, без псування м'якоті.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре