Перець 'Red Cherry'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН

1. Оригінальна назва: Red Cherry. Також називається Ред Черрі, Червона Вишня, Чилі Ред Чері, Cherry Red Chili Pepper.

2. Історія: невідома, сімейна реліквія, збережена ще з 1860 –х рр. Слово Chili (чилі) – не означає, як багато хто думає – «гострий». І не означає, що батьківщина перцю країна Чилі. Слово Chili походить від ацтекських мов науатль (Мексика) і означає – «червоний»! Тобто, те, що продають на наших базарах як Чилі – це червоний, стручковий гострий перець. Але чилі може бути і солодким, але за кольором червоним!

3. Характеристика рослини: перець Red Cherry ранній. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт низькорослий, 50 см, компактний

4. Як формувати: не вимагає підв'язки. Догляд не складний.

5. Форма і маса плоду: форма кубовидно-витягнута, як полуничка. (Ну, дуже гарна!) Маса перчиків 17-20 грамів.

6. Колір перців: червоний.

7. Смакові якості: Red Cherry дуже солодкий. Стінки середньої товщини, приблизно 3-4 мм. Відрізняється великою кількістю насіння. Просто так в нечищеному вигляді їсти незручно – насіння будє заважати.

8. Використання: цей перець для тих, у кого мало місця для посадки. На компактному кущі виростає дуже багато перчинок. Їх використовують для салатів, консервації, заморожування. А найкраще застосування – це фарширування! Саме кубовидно-витягнуті й невеликі, вони легко, чайною ложкою наповнюються фаршем і компактно розташовуються в морозильній камері. Так, вони не стійкі, падають на бік, але фарш практично не випадає з них.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре