Перець 'Ratund Red'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
2. Історія: старий сорт, дуже популярний у Болгарії.
3. Характеристика рослини: кущ перцю Ratund Red середньорослий, 50-80 см у висоту. Стебла довгі, нетонкі.
4. Як формувати: бажано підв'язувати стебла, тому що через важкість плодів вони можуть зламатися.
5. Форма і маса плоду: плоди округло-приплющені, ребристі. Маса 100-200 грамів. Стінки товсті, м'ясисті!
6. Колір перців: в технічній стиглості зелені з коричневим кольором, який при дозріванні червоніє
7. Смакові якості: смак солодкий, аромат яскравий, насичений. Стінки товсті, соковиті, хрусткі.
8. Використання: для свіжих салатів, маринування, будь-якої консервації, заморожування. А фаршировані просто супер! Можна нафарширувати свіжими овочами, будь-яким салатом з майонезом і їсти свіжачком. Ми так і зробили після фотосесії. А можна зробити м'ясний або грибний, яєчно-сирний фарш і запекти в духовці. Або нафарширувати й заморозити. А потім взимку тушкувати в екзотоматному соці!
Унікальний, стильний, красивий, зручний перець для приготування свіжих або запечених «горщиків». Ми цей перець так і прозвали – «горщики».