Перець 'Biquinho Red'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Biquinho Red (Бікіньо Ред, Бікіньо червоний). В інших джерелах може називатися Biquinho Chilli pepper, Pimienta Perlas Biquinho, Pearl Chilli Peper (Перлинний перець), Chupetinho (Чупетіньо). Саме слово Biquinho перекладається як «little beak» або «маленький дзьоб».

2. Історія: батьківщина походження – Бразилія. Гострота за шкалою Scoville – 2000 одиниць.

3. Характеристика рослини: перець Biquinho Red середньостиглий та тривалого плодоношення. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 100 см. Кущ широкий, розлогий,  плоди дрібні, не згинають стебла.

4. Як формувати: не потребує підв'язки та пасинкування.

5. Форма і маса плоду: каплевидна форма з гострим та довгим «носиком», як дзьобик. Маса плодів 2 грами. Довжина плоду 1-1,5 см.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди зелені. При повному дозріванні стають червоними.

7. Смакові якості: сорт перцю Biquinho Red спочатку солодкий, соковитий, хрусткий, потім виявляється легка гострота. Молоді плоди можуть бути зовсім не гострими. Чим довше плоди висять на рослині, тим більше проявляється гострота. Аромат фруктово-квітковий, дуже яскравий, екзотичний.

8. Використання: чудовий сорт для свіжого споживання, як закуска до гарячих страв. Основне призначення – маринування цілими плодами (без черешків, але з насінням). Також з нього можна готувати шикарні, напівгострі соуси з приємним сильним ароматом.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре