Томат 'Sicilian Saucer'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 - 15 НАСІНИН


Велика, сицилійська реліквія.

1. Оригінальна назва: Sicilian Saucer. Так само може називатися Сициліан Сауцер, Сицілійське блюдце або Сицилійська тарілка.

2. Історія: якийсь пан Кук отримав насіння від сусіда в Сицилії (Італія), у якого цей томат родина вирощувала кілька поколінь. Пан Кук привіз насіння на батьківщину в місто Міссіссога (Онтаріо, Каннада). Сорт представлений в SEE вперше в 2008 році.

3. Характеристика рослини: термін дозрівання середньостиглий або середньопізній (залежно від погоди). Добре росте в теплиці і відкритому грунті. У теплиці квіточки бажано трусити, щоб запилилися. Кущ індетермінантний, середньорослий, 160-180см. Стовбур товстий, лист простий. Квіткова китиця проста. Зав'язується 2-4 великих плода.

4. Як формувати: сорт Sicilian Saucer бажано формувати у 1-2 стебла. Якщо стебел буде більше, то плоди не будуть великими. Пасинкувати і підв'язувати обов'язково. Кущ важкий.

5. Форма і маса плоду: дуже великі біфштекси, приплющено-округлі, часто з ребрами і гранями біля плодоніжки. Маса плоду залежить від формування, нормування квітів в китиці, підживлення. Мінімум 300 грамів, максимум-більше 1 кг. Назва відповідна - один плід на тарілку.

6. Колір томатів: червоні. Без плями біля плодоніжки. У розрізі такі ж.

7. Смакові якості: солодкі з гармонійною кислотою, аромат томатний, яскравий, приємний. Структура м'якоті масляниста, м'ясиста, насіння мало.

8. Використання: для салатів, тушкування, кетчупу, соусів, пасти. Зберігаються плоди недовго після збору, розм'якшуються.

Сорт Sicilian Saucer стабільний, красивий і хворобостійкий. Цінується за високі смакові якості. Сицилійська (Італія) реліквія.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Солодкий