Томат 'Кубинський чорний'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 - 15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Кубинський чорний.
2. Історія: Невідома, якщо Ви щось знаєте про походження цього сорту, пишіть у відгуках до цього сорту.
3. Характеристика рослини: термін дозрівання середньостиглий. Добре росте у відкритому грунті та в теплицях. Кущ індетермінантний, високий, до 200 см Стебло нетовсте, лист простий, вузький. Квіткова китиця проста, зав'язується по 4-6 плодів.
4. Як формувати: найкраще сорт Кубинський чорний формувати в 2 стебла. Пасинкування і підв'язка обов'язкові.
5. Форма і маса плоду: Перцевидна, видовжена, іноді з неглибокими і частими ребрами, що свідчить про м'ясистість. Маса плоду 250-300 грамів.
6. Колір томатів: глибокий, насичений, бордово-коричневий, іноді з невеликою зеленою плямою біля плодоніжки. У розрізі м'якоть червоно-коричнева.
7. Смакові якості: дуже солодкий, гармонійний, з яскравим томатним пряним ароматом і присмаком. Структура м'якоті маслянисто-цукриста, ніжна, але стінки дуже м'ясисті, насіння і соку мало.
8. Використання: універсальний томат Кубинський чорний підійде і для салатів, і для консервації. М'якоть можна в'ялити. Зберігається до 1 тижня після збору врожаю, шкірка не тріскається.
Сорт стабільний, врожайний і дуже солодкий. Просто чудовий!
Теги: Солодкий