Томат «Kewalo»
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 - 15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Kewalo.
2. Історія: автор сорту селекціонер, доктор Jim Gilbert з Гавайського університету. Він назвав томат в честь Kewalo Basin (Басейн Кевало в Гонолулу) – де він любив рибалити. Зазначено, що цей сорт створювався для спекотною і вологою місцевості.
3. Характеристика рослини: томат Kewalo середньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт низький або середньорослий при хороших умовах, досягає у висоту 100 див. Стебло товстий, форма листа проста. В кисті зав'язується 4-6 плодів. Сорт тривалого плодоношення.
4. Як формувати: можна не пасинкувати, але вимагає підв'язки самих довгих стебел.
5. Форма і маса плоду: форма округла, рівна. Маса 100-150 грам.
6. Колір томатів: червоні. На шкірці білясті, ледве помітні цятки, які створюють враження, що томат червоний з жовтогарячим відтінком. Всередині м'якоть червоно-малинова.
7. Смакові якості: Kewalo солодкий з кислинкою, стінки товсті, щільні. Але всередині соковита м'якоть.
8. Використання: для свіжих салатів, соків, соусів. Відзначаємо гарну лежкість, транспортабельноть. Придатний для цільноплодової консервації.
Теги: Сладкий