Перець 'Shishito'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
Перець гострий «Shishito»
1. Оригінальна назва: Shishito. Може ще називатися 獅子 唐辛 子Shishitōgarashi.
2. Гострота за шкалою «Сковилла»: 0 – 5 000 одиниць Scoville.
3. Історія: прекрасний, східноазійський сорт напівгострого перцю! Японською мовою його часто називають ші ші ( 獅子shishi ), що означає "голова лева", тому що кінчик у перця часто роздвоєний і схожий на пащу.
4. Характеристика рослини: кущ перцю Shishito невисокий,50 см заввишки. Стебла короткі, під вагою плодів приймають горизонтальне положення, але до землі не згинаються.
5. Як формувати: не вимагає формування. Кущ охайний, красивий, має багато листя. Головний стовбур, можливо, потрібно буде підв`язати до кілочка.
6. Форма і маса плоду: плоди видовжені, трохи зморшкуваті, часто мають подвыйний кінець, до 10 см в довжину. Маса 8-10 грамів.
7. Колір перців: яскраво-зелений, потім червоний. Їдять в зеленому вигляді, стінки тоді більш соковиті.
8. Смакові якості: смак солодкий, з перцевим ароматом. Але приблизно кожен десятий перчик - гострий.
9. Використання: обов'язково посмажте його на грилі, над вогнем або просто на сковорідці з невеликою кількістю соняшникової олії. Перці навіть можна неочищувати від черешків, не розрізати і не видаляти насіння. Перці дуже не обсмажувати, тільки припустити, щоб вони стали м'якими. Можливо, з одного боку перчинка присмажиться.
Помішуйте. Під час смаження посоліть за смаком. Потім знімайте на блюдо і посипте насінням кунжуту (продається недорого в продуктових магазинах там, де і всі приправки). Спочатку, спробувавши, ми не зрозуміли смаку. Спробували ще. О, це щось незвичайне, цікаве! А ось і гостренька перчинка потрапила до рота, приємно гріє. А ось ще. О, так, це воно! Все, тепер жодне свято не відбувається без смаженого напівгострого перцю. Це те, що можна їсти без зупинки, як насіння.
Чудово смачний маринований. А так само свіжий в салатах.
Супер-смачний, супер-врожайний. На кущах перчинки висять як іграшки. Теперь доведеться чекати літа, коли знову виростимо його і наїмося.Рецепт - https://www.tastemade.com/videos/blistered-shishito-peppers-with-soy