Перець 'Ramiro Yellow'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Ramiro Yellow. Також називається Раміро жовтий.2. Історія: популярний у всій Європі солодкий перець, іспанського походження. На сайті De Ruiter, (De Ruiter – бренд і торговий знак компанії Bayer Group) присвячено багато інформації про сорт Ramiro. Ще в 1996 році проводилося випробування сорту, починаючи з 10 кущів. У 2015 році в північно-західній частині Європи було виділено понад 10 га землі під вирощування цього перцю. Активна організація виробників SweetPoint в Іспанії і Нідерландах спеціально займаються вирощуванням цього сорту для комерційних продажів. Таким чином, він доступний споживачам цілий рік. В голландській газеті 2015 р. випуску перець Раміро вступає в десятку «найбільш здорових овочів», який відрізняється особливо солодким смаком, вмістом вітамінів А, С, Е і фолієвої кислоти. Існують і інші забарвлення сорту Ramiro – помаранчеве, червоне і зелене.
3. Характеристика рослини: перець Ramiro Yellow середньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт низькорослий, 50-70 см.
4. Як формувати: вимагає підв'язки. Через вагу плодів кущ може зламатися.
5. Форма і маса плоду: форма видовжена, циліндрична, з гранями. Плоди, що дістали землі, зазвичай трохи закручуються, але найчастіше вони висять на кущі рівні. Маса перчиків 80-150 грамів.
6. Колір перців: жовтий. В технічній стиглості є зелені плями з плоду, але і в такому вигляді перець готовий до вживання.
7. Смакові якості: Ramiro Yellow дуже солодкий. Стінки середньої товщини, приблизно 4-6 мм. Відрізняється малою кількістю насіння, зосередженого біля внутрішньої частини черешка.
8. Використання: цікавий сорт для нарізки в салатик кільцями! Тими ж кільцями на піцу, консервацію, лечо, соте і т. д. В Європі цей солодкий Ramiro Yellow смажать на грилі , фарширують, запікають. А так само сушать на паприку.