Перець 'Ramiro Red'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН

1. Оригінальна назва: Ramiro Red. Також називається Раміро червоний.

2. Історія: популярний у всій Європі солодкий перець, іспанського походження. На сайті De Ruiter, (De Ruiter – бренд і торговий знак компанії Bayer Group) присвячено багато інформації про сорт Ramiro. Ще в 1996 році проводилося випробування сорту, починаючи з 10 кущів. У 2015 році в північно-західній частині Європи було виділено понад 10 га землі під вирощування цього перцю. Активна організація виробників SweetPoint в Іспанії і Нідерландах спеціально займаються вирощуванням цього сорту для комерційних продажів. Таким чином, він доступний споживачам цілий рік. В голландській газеті 2015 р. випуску перець Раміро вступає в десятку «найбільш здорових овочів», який відрізняється особливо солодким смаком, вмістом вітамінів А, С, Е і фолієвої кислоти. Існують і інші забарвлення сорту Ramiro – помаранчеве, жовте і зелене.

3. Характеристика рослини: перець Ramiro Red середньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт низькорослий, 50-70 см.

4. Як формувати: вимагає підв'язки.  Через вагу плодів кущ може зламатися.

5. Форма і маса плоду: форма видовжена, циліндрична, з гранями. Плоди, що дістали землі, зазвичай трохи закручуються, але найчастіше вони висять на кущі рівні. Маса перчиків 80-150 грамів.

6. Колір перців: червоний. В технічній стиглості можуть бути зелені плями, але і в такому вигляді перець готовий до вживання.

7. Смакові якості: Ramiro Red дуже солодкий. Стінки середньої товщини, приблизно 4-6 мм. Відрізняється малою кількістю насіння, зосередженого біля внутрішньої частини черешка.

8. Використання: цікавий сорт для нарізки в салатик кільцями! Тими ж кільцями на піцу, консервацію, лечо, соте і т. д.  В Європі цей солодкий Ramiro Red смажать на  грилі, фарширують, запікають. А так само сушать на паприку.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре