Перець 'Ratund Yellow'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Ratund Yellow.Може ще називатися Ратунд Єллоу або Ратунда жовта.

2. Історія: старий сорт, дуже популярний в Болгарії.

3. Характеристика рослини: кущ перцю Ratund Yellow середньорослий, 50-80см у висоту. Стебла довгі, нетонкі.

4. Як формувати: бажано підв'язувати стебла, через важкість плодів вони можуть зламатися.

5. Форма і маса плоду: плоди округло-приплющені, ребристі. Маса 100-200 грамів. Стінки товсті, м'ясисті!

6. Колір перців: в технічній стиглості зелені, при повному дозріванні - жовті.

7. Смакові якості: смак солодкий, аромат яскравий, насичений. Стінки товсті, соковиті, хрусткі.

8. Використання: для свіжих салатів, маринування, будь-якої консервації, заморожування. А фаршировані просто супер! Можна нафарширувати свіжими овочами, будь-яким салатом з майонезом та їсти свіжачком. Ми так і зробили після фотосесії. А можна зробити м'ясний або грибний, яєчно-сирний фарш і запекти в духовці. Або нафаршировати й заморозити. А потім взимку тушкувати в екзотоматном соці!

Унікальний, стильний, красивий, зручний перець для приготовання свіжих або запечених «горщиків». Ми цей перець так і прозвали – «горщики».

Пригостіть свою сім'ю різнокольоровими «горщиками» - на одному блюді жовті й червоні фаршировані перці. Ми з'їли по 2 штуки і наїлися.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре