Перець 'Pimiento de Padron'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН
Перець гострий «Pimiento de Padron»
1. Оригінальна назва: Pimiento de Padron.Може ще називатися Пимиенто де Падрон.2. Гострота за шкалою «Сковилла»: 0 – 12 000 одиниць Scoville.
3. Історія: ці перці, імпортовані з Америки, почали культувати місіонери монастирю Сан-Франциско де Хербон (de San Francisco de Herbón), муніципалітет Падрон в провінції de La Coruña, Galicia, Іспанія.
4. Характеристика рослини: кущ перцю Pimiento de Padron низький, 50-80 см завдовжки. Стебла товсті, короткі.
5. Як формувати: бажано підв'язати головний стовбур.
6. Форма і маса плоду: плоди видовжені, нерівні, 8-10 см в довжину. Вага 25-35 грамів.
7. Колір перців: зелені, потім червоні. Готують у зеленому вигляді, коли стінки найбільш соковиті й не такі тонкі.
8. Смакові якості: смак дуже приємний, солодкий з перечним ароматом. Більшість перців на одному кущі просто солодкі, але приблизно 10 % перців мають гострий смак
9. Використання: дуже смачні смажені на грилі або сковороді. Коли потрапляється гострий перець, то при обсмаженні гострота зменшується. Так само сорт придатний для вживання у свіжому вигляді, маринування, соусів.Врожайний, крупненький, смачний! Саме з такими напівгострими перцями ми відкрили для себе нову страву – перець на грилі (на багатті). Хоча відмінно готується й на сковороді з соняшниковою олією. Їжте їх теплими!