Перець 'Corbaci'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІННЯ


1. Оригінальна назва: Çorbacı (читається "чорбаджи" в перекладі - суповий).

2. Історія: дуже популярний турецький сорт. Ще його називають «Турецька змія» або «Суповий перець» (Çorba (чорба) - з турецької "Суп"). Цей сорт часто використовують «Corbaci» (по-турецьки Orbaci) - поширена категорія ресторанів в Туреччині, де цей перець подають як закуску (зазвичай маринованою) до основних страв.

3. Характеристика рослини: перець Corbaci ранньостиглий! Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, досягає у висоту 70-80 див.

4. Як формувати: бажано підв'язати самі довгі стебла. Кущ розлогий.

5. Форма і маса плоду: форма дуже довга, змієподібна, в довжину може досягати 25 див. Маса 25-30 грам.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди світло-зеленого кольору, потім, у міру достигання вони стають жовтими, оранжевими, червоними. Одночасно на кущі плоди при різного ступеня дозрівання різного забарвлення. Дуже нарядно виглядає.

7. Смакові якості: Corbaci має тонкі стінки, солодкий смак і приємний, перцевий аромат.

8. Використання: цей перець смачний маринований. Для свіжих салатів і смаження на грилі використовують не червоні плоди (у яких шкурочка вже щільна), а жовті, помаранчеві.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре