Перець "Carolina Reaper Chocolate"

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Carolina Reaper Chocolate. Читається як Керолайн Ріппер Чоколет, перекладається як Каролінський Жнець Шоколадний.

2. Історія: батьківськими сортами були Red Carolina Reaper і Chocolate Trinidad Moruga Scorpion. У грудні 2013 року цей перець увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найбільш гострий перець. Гострота за шкалою Scoville - 1.500.000-2.200.000 одиниць. Чи не перець, а монстр!

3. Характеристика рослини: перець Carolina Reaper Chocolate середньостиглий і тривалого плодоношення. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 70-100 см.

4. Як формувати: не потребує підв'язки і пасинкуванні. Кущ стійкий.

5. Форма та маса плода:
форма каплевидная з увігнутою вершинкой всередину і виходять хвостиком. Злегка гранована, з рідкісними «пухирцями». Маса плодів 10-15 грам.

6. Колір перців:
в технічній стиглості плоди темно-зелені, пізніше при повному дозріванні темно-коричневі, шоколадні.

7. Смакові якості
: сорт перцю Carolina Reaper Chocolate має солодку, хрустку м'якоть, фруктово-димний аромат і незавидну гостроту. Будьте обережні, якщо ви не часто їсте гострий перець.

8. Використання: для свіжого споживання по чуть-чуть, приготування унікальних і супер-гострих соусів. М'якоть можна в'ялити і заморожувати.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре