Перець 'Tricolor Variegata'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН


1. Оригінальна назва: Tricolor Variegata.Може ще називатися «Триколор».

2. Гострота за шкалою «Сковилла»: 5 000 – 30 000 одиниць Scoville.

3. Історія: стара реліквія, популярна в Південній Америці й Мексиці як декоративна рослина, плоди якої застосовуються для їжі.

4. Характеристика рослини: кущ перцю Tricolor Variegata невисокий, 35-45см заввишки. Стебла з плодами тримаються  в горизонтальному положенні від головного стовбура.

Декоративність полягає в тому, що листя у цього перцю триколірне. Зелене, з широкими білими штрихами й синіми включеннями антоціану у вигляді крапок, слабких мазків. Нагадує фікус Бенджаміна, але ще з синіми плямочками на листках, та ще й з їстівними плодами.

5. Як формувати: не вимагає формування, але, можливо, потрібно буде підв`язати головний стовбур.

6. Форма і маса плоду: плоди невеликі, 2-3 см у довжину, видовжені. Маса 3-5 грамів.

7. Колір перців: забарвлення перців теж декоративне – в технічній стиглості вони світло-зелені з темно-зеленими смугами. Пізніше перчик стає помаранчевим з зеленими і червоними смугами. Плоди, яким вистачало сонця, ще набувають і синього кольору – антоціану. При повній стиглості плоди повністю червоні.

8. Смакові якості: смак солодкуватий з перцевим ароматом.

9. Використання: для свіжого споживання, маринування, соусів, сушіння.

Якщо у Вас мало місця, є маленький сад або взагалі балкон, то цей перець для Вас. Він дуже декоративно впишеться і доповнить горщики з квітами або іншими кімнатними овочами. Це буде Ваш улюбленець. І замість магазинного порошку червого перцю можна зривати красиві стручки свіжого, Вашого перцю, і використовувати на кухні. Аджика, соус, печеня, борщ або сало з помідором і смугастим перчиком!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре