Перець 'Медуза'

  • Наявність: В наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12-15 НАСІНИН

1. Оригінальна назва: Медуза.

2. Історія: докладна історія невідома. Його пропонують в основному російські фірми. Поширений перець гострий Медуза F1. Деякі городники вирощують Медузу як солодкий перець. Саме такий він і у нас. Можливо, Медуза F1 була вирощена в декількох поколіннях, стала розгібрідізированою і втратила свою гостроту. Деякі сайти повідомляють, що у Медузи рівень тепла від 1 до 1000 одиниць за шкалою Scoville. Тобто, заявлено, що перець може бути зовсім солодким, якщо враховувати, що 1 тепла по Scoville це практично повна відсутність гостроти. Ми отримали насіння для вирощування Медузи від доброї знайомої як солодкий перець.

3. Характеристика рослини: перець Медуза середньостиглий у відкритому грунті та середньоранній, якщо вирощувати в тепличних (домашніх) умовах, де більше тепла. Сорт супер-низькорослий, 15-20 см. у висоту. Квіточки маленькі, велика їх частина прихована серед листя.

4. Як формувати: не вимагає підв'язки та пасинкування. Простий у догляді.

5. Форма і маса плоду: форма стручковидна, плоди довгасті (до 5 см у довжину) і тонкі, як змійки на голові Медузи Горгони. В честь цього міфічного персонажа і був названий цей перчик.

6. Колір перців: багатоколірний. В технічній стиглості з'являються білі плоди, які при дозріванні стають жовтими, помаранчевими і червоними. Одночасно на одному кущі ростуть різні за забарвленням перчинки.

7. Смакові якості: сорт перцю Медуза солодкий. Стінки тонкі, хрусткі. Насіння дуже дрібне, не заважае під час їжі. Повторюємо, що гострота в ньому відсутня, як і було зазначено під час отримання насіння.

8. Використання: декоративний, компактний кущик можна вирощувати у великих горщиках з періодичною підгодівлею (універсальною, комплексною). В інтернеті є дуже багато корисних статей по вирощуванню овочевих культур в горщиках. Тільки висаджені у відкритий грунт вони дають хороше якостне насіння. Тому ми не садимо нічого в горщики і порад щодо вирощування в горщиках не даємо. Не придумуємо поради не маючи практики.

Використання:  свіжими як закуска. Можна порізати в салат (на 2-3 частини), на бутерброд, на піцу, прикрасити консервацію.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре