Перець 'Aconcagua'
- Наявність: В наличии
ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 -15 НАСІНИН
1. Оригінальна назва: Aconcagua (Аконкагуа).2. Історія: цей прекрасний, чудовий сорт – стара сімейна реліквія з Аргентини. І названий він на честь найвищої гори в Південній Америці – Аконкагуа (найвища вершина в Андах).
3. Характеристика рослини: перець Aconcagua середньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 50-80 см.
4. Як формувати: бажано підв'язати самі довгі стебла, щоб уникнути обламування через важкі плоди. Також після сильних дощів в м'якій землі кущ може нахилитися або впасти.
5. Форма і маса плоду: форма видовжено-циліндрична, з нерівними, закрученими двома-трьома гранями. Маса плодів 150-170 грамів. У довжину може виростати до 30 см.
6. Колір перців: в технічній стиглості плоди зелені. При повному дозріванні стають яскраво-червоними.
7. Смакові якості: сорт перцю Aconcagua солодкий, дуже соковитий. Відрізняється від інших довгоплідних перців товщиною стінок. Його можна порівняти з Гогошарами, у яких стінка м'якоті до 5 мм. Так і Aconcagua має товсті стінки до 5 мм.
8. Використання: для свіжих салатів, консервації, маринування, заморозки, фарширування. Цей сорт добре підходить для приготування паприки, а також для смаження на грилі.