Перець 'Aconcagua'

  • Наявність: Есть в наличии
2 €

ФАСОВКА: Пакетик Zip-lock 12 -15 НАСІНИН

1. Оригінальна назва: Aconcagua (Аконкагуа).

2. Історія: цей прекрасний, чудовий сорт – стара сімейна реліквія з Аргентини. І названий він на честь найвищої гори в Південній Америці – Аконкагуа (найвища вершина в Андах).

3. Характеристика рослини: перець Aconcagua середньостиглий. Підходить для теплиць і відкритого грунту. Сорт середньорослий, 50-80 см.

4. Як формувати: бажано підв'язати самі довгі стебла, щоб уникнути обламування через важкі плоди. Також після сильних дощів в м'якій землі  кущ може нахилитися або впасти.

5. Форма і маса плоду: форма видовжено-циліндрична, з нерівними, закрученими двома-трьома гранями. Маса плодів 150-170 грамів. У довжину може виростати до 30 см.

6. Колір перців: в технічній стиглості плоди зелені. При повному дозріванні стають яскраво-червоними.

7. Смакові якості: сорт перцю Aconcagua солодкий, дуже соковитий. Відрізняється від інших довгоплідних перців товщиною стінок. Його можна порівняти з Гогошарами, у яких стінка м'якоті до 5 мм. Так і Aconcagua має товсті стінки до 5 мм.

8. Використання: для свіжих салатів, консервації, маринування, заморозки, фарширування. Цей сорт добре підходить для приготування паприки, а також для смаження на грилі.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре